Новини
Виробництво та реалізація коксохімічної продукції
  • Головна
  • Урочисто відкрили чергову оновлену прохідну на території підприємства.

Урочисто відкрили чергову оновлену прохідну на території підприємства. Тепер об’єкт пропуску на МЕАО тішать працівників та гостей заводу сучасним виглядом і забезпечує персонал охорони комфортними умовами для роботи.

Капітальний ремонт #КПП здійснювався у рамках інвестиційного проекту «Модернізація системи контролю управління доступом на територію підприємства» дирекції з АіУРБ.

На контрольно-пропускному пункті повністю оновлена #СКУД – встановлений контролер INT2-10IP, зчитувачі, які під’єднані до мережі підприємства на базі обладнання SUPREMA.

В.о. генерального директора #ПрАТЮЖКОКС Олександр Гайдаєнко під час відкриття КПП висловив сподівання, що такі сучасні пристрої значно полегшать роботу охоронців, забезпечать оперативність пропуску та безперебійність роботи пропускної системи.

Директор з аналізу та управління ризиками безпеки Дмитро Овчаренко запевнив, що тепер безпека підприємства стала ще надійнішою.

В свою чергу директор ТОВ Охоронний Холдінг-Славутич Андрій Долинний подякував адміністрації за турботу про працівників охоронного підрозділу. Тепер персонал працюватиме в покращених умовах – КПП забезпечено сучасною системою опалення, кондиціонування, приміщення мебльовані і оснащені побутовою технікою для потреб персоналу.

Охорона праці наш головний пріоритет

Коксові батареї проектною потужністю 998,375 тис. тонн

Постійне удосконалення технологічних процесів